Despre noi

Transport moloz si nisip Bucuresti, Lucrari bobcat Bucuresti

EVO BIT CONSULTING ofera servicii de transport si inchiriere utilaje de constructii pe zona Bucuresti si proximitate la preturi avantajoase si care sunt concepute pentru fiecare client in parte. Ne dorim ca impreuna sa reusim sa incheiem proiecte de lunga durata si totodata sa avem o buna colaborare din care sa fim amandoi multumiti de rezultatele obtinute.

EVO BIT CONSULTING este o firma de constructii infiintata in anul 2018 si are ca domenii de activitate urmatoarele:

 • Transport moloz Bucuresti

 • Transport nisip Bucuresti

 • Transport gunoi Bucuresti

 • Transport materiale constructii Bucuresti

 • Transport mobila Bucuresti

 • Transport fier vechi Bucuresti

 • Transport pamant Bucuresti

 • Transport utilaje si obiecte grele Bucuresti

 • Lucrari bobcat Bucuresti

 • Inchiriere bobcat Bucuresti

 • Lucrari miniexcavator Bucuresti

 • Inchiriere miniexcavator Bucuresti

 

Echipa noastra ofera servicii transport moloz in Bucurestievacuare molozdiverse deseuri in saci la preturi fara concurenta, accesibile pentru orice buget.

Indiferent ca este vorba de mobilier/alte bunuri pe care nu le mai doriti in casa dvs sau aveti nevoie de transport deseuri la saci umpluti doar jumatate in limita a 40 kg / sacmateriale de constructii ramase, suntem alegerea potrivita, oferind clientilor nostri conditii de transport moloz Bucuresti avantajoase.

Detinem autoturisme echipate corespunzator, autoutilitare care pot transporta moloz sau diverse deseuri pana la 3.5 tone.

Echipa noastra va sta la dispozitie indiferent de situatie, precum sa va scapam de anumite obiecte care va incurca la domiciliul dvs, fie ca doriti sa scapati de deseuri/moloz ramas in urma renovarii.

Va punem la dispozitie echipele noastre calificate si antrenate pentru a incarca molozul, gunoiul sau mobila veche. Nu are rost sa va rupeti spatele. Nu merita. Suntem rapizi si ieftini. Serviciile le puteti comanda la telefonul afisat pe site sau prin email in sectiunea contact.

De asemenea serviciul de debarasare mobila veche reprezinta un serviciu nou si foarte solicitat de clientii nostri. Serviciile de transport mobila veche il puteti solicita inainte de renovare astfel veti avea spatiul necesar pentru o renovare eficienta lipsita de grija spatiului.

Ca si in cazul serviciului de transport moloz si transport gunoi si serviciul de debarasare/transport mobila veche beneficiaza pe personal pentru manipulare. Daca dumneavoastra aveti personal propriu pentru manipulare/incarcare preturile vor fi binenteles mai mici. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare dintre serviciile noastre. Va asteptam.

Transport fier vechi Bucuresti / Colectam fier vechi de orice tip. Se asigura transportul si manipularea gratis. Ex :Calorifere din fonta-tabla, hale, utilaje, tabla, motoare, auto de orice tip, tevi, structuri, masinarii, electronice, electrocasnice, cupru, aluminiu, baterii-acumulatoare, cabluri electrice, inox, plumb, etc.